Creant Discussió:Uiquipèdia

Saltar a: navegació, buscar

Atenció: Estàs tornant a crear una pàgina que ha segut borrada prèviament.

Deuries considerar si es apropiat continuar editant esta pàgina. El registre de borrats i trasllats per a esta pàgina es mostren ací per conveniència:

  • 21:10 29 març 2010 Valencian (Discussió | contribucions) pàgina borrada Discussió:Uiquipèdia (Vandalisme: el contingut era: «EL VALENCIÀ ÉS CATALÀ, LA MAJORIA DE DEFENSORS DEL "VALENCIÀ" SÓN HISPANOPARLANTS ESPANYOLISTES.QUE LI HA PASSAT A VALÈNC...» (i l'única persona que ho ha editat ha segut «[[Special:Contributions/95.120.26.63|95.12)

Advertencia: No has iniciat sessió. La teua direcció IP serà visible públicament si realises qualsevol edició. Si inicies sessió o crees un conte, les teues edicions s'atribuiran al teu nom d'usuari, junt en atres beneficis.

Per a protegir el wiki contra el spam automatisat, et demanem que resolgues la següent CAPTCHA:

Cancelar | Ajuda d'edició (s'obri en una finestra nova)

Advertència sobre drets d'autor

Totes les contribucions a Uiquipèdia se publiquen baix la Llicencia de documentació lliure GNU. Al contribuir, acceptes que atres persones distribuïxquen i modifiquen lliurement les teues aportacions. Si això no és lo que desiges, no poses les teues contribucions ací.

Ademés, al publicar el teu treball nos assegures que estàs llegalment autorisat a dispondre d'eixe text, ya siga perque eres el titular dels drets d'autor o per haver-lo obtingut d'una font baix una llicència compatible o en el domini públic. Recorda que l'immensa majoria del contingut disponible en Internet no complix estos requisits; llig Uiquipèdia:Drets d'autor per a més detalls.

¡No utilises sense permís escrits en drets d'autor!