Usuari discussió:Posmo

De Uiquipèdia, la Wikipedia en valencià
Saltar a: navegació, buscar

Archius[editar]

Cartell pelicula[editar]

¡Hola Posmo!: Segons he llegit en Wikipedia, en concret en l'articul en angles de la pelicula, el cartell de la pelicula nomes te llicencia lliure per a estar estajat en els servidors de Wikipedia en Estats Units i en la versio en angles de Wikipedia i advertix al final que de no ser aixina, pot estar infringint els drets d'autor. Per lo tant, com molt be dius, l'archiu es millor borrar-ho de Uiquipedia en Valencià. L'articul en espanyol utilisa un Logo de la pelicula que si te llicencia completament lliure i està utilisant-se en varios idiomes de Wikipedia. Utilisa eixe logo, que no te problemes de llicencia. ¡Gracies pel teu treball aci!. Un abraç: --Valencian (discussió) 15:36, 18 gin 2016 (CET)

In Tempo[editar]

Gracies per l'aclaracio. Tinc mées temps estos dies i per aço volia fer alguna coseta per aci. --Chabi (discussió) 10:10, 15 jul 2016 (CEST)

Plantilla[editar]

M'han enviat açò pero yo no se fer plantilles:

Hola Jose2,(no hablo valenciano, mis colaboraciones son traducciones,imagino que necesitarán alguna correción, pero me gusta colaborar) creo que he hecho alguna cosilla mal, pues he intentado traducir la plantilla referente a cómo escribir "teoremas" desde el castellano, y algo he debido de hacer muy mal porque al intentar escribir un teorema me ha salido toda la plantilla dentro de la pagina que intento editar, y esto no debería de ser así, solo tendría que salir el teorema, y claro al salir toda la página de la plantilla se queda una página grande y fea, por favor, ¿podría alguien ayudarme a solucionar esto? Yo no sé cómo hacerlo. Aquí esta el link de la plantilla mal hecha: http://www.uiquipedia.org/Plantilla:Teorema Saludos. Y gracias por tu atención. EirVal (discussió) 18:13, 27 ago 2016 (CEST)

Un saludet. --Jose2 (discussió) 01:10, 29 ago 2016 (CEST)

O.K. Gràcies --Jose2 (discussió) 13:49, 3 set 2016 (CEST)

Articul destacat[editar]

Hola, he afegit un articul nou a la votacio per a destacat. ¿Te podries passar i votar, per favor? Moltes gracies. --Chabi (discussió) 09:25, 15 set 2016 (CEST)

Plantilles de països[editar]

¿Me podries ajudar afegint plantilles als països que encara no en tenen? Ya he fet totes els països europeus pero encara queden més. Crec que és una bona forma de millorar la qualitat de la Uiquipèdia. --Chabi (discussió) 01:06, 18 set 2016 (CEST)

Russafa[editar]

He canviat la teua edició en Russafa perque he afegit la taula en lloc de l'image que vares posar. --Chabi (discussió) 00:28, 22 set 2016 (CEST)

Hola...[editar]

...i moltes gràcies per la benvinguda.--Sempere (discussió) 15:14 17 abr 2017 (CEST)